Over Team Vifra Nederland

  • Home
  • Over Team Vifra Nederland

vifra_standTeam Vifra Nederland

Hartelijk welkom op onze website! ‘Vifra – Professional team wear’ is een bedrijf dat al uw wensen op het gebied van teamkleding kan realiseren. Op een eenvoudige wijze kunt u sportkleding bestellen voor verschillende sportieve activiteiten. Sportkleding van een geweldige kwaliteit en een uiterst moderne ‘snit’! Italianen hechten veel waarde aan uitstraling en presentatie. Vooral bij sportieve kleding waarop de naam van uw bedrijf prijkt dient u dezelfde hoge eisen te stellen. Maak van uw sportieve teamkleding een visitekaartje. Breng uw bedrijfsnaam en logo op een sportieve manier onder de aandacht van uw klanten. Als u aan sponsoring doet is het kiezen voor kwaliteit een bewijs van goed ondernemerschap. Bij ‘Vifra – Professional team ware’ begrijpen we dat!

Heeft u al in de catalogus gekeken? Wij maken de gewenste kleding in de door u gewenste maatvoering. De uitstraling moet professioneel zijn. Onze designers zorgen voor een stijlvol en sportief ontwerp. Helemaal in uw stijl. Uw team ziet er altijd tip-top uit in een ‘up-to-date’ outfit. Kies voor ‘Vifra – Professional team ware’!

Bekijk de catalogus
De uiterst simpele werkwijze van Vifra

Stap 1: Stuur ons uw logo, visitekaartje en vertel ons uw andere eisen waaraan de sportkleding van uw team aan moet voldoen.

Stap 2: Onze designers maken kosteloos een ontwerp voor u. Dit ontwerp leggen wij u voor. Na uw goedkeuring gaat het in productie.

Stap 3: Binnen een termijn van twee weken is uw sportkleding leverbaar en zullen wij het verzenden naar het door u gewenste adres.

Huig de Kreij

Commercie

Huig de Kreij is een sportieve ondernemer. Hij heeft vanuit zijn ondernemerschap veel contact met ondernemende sporters. De afdeling sportkleding verzorgt voor veel bedrijven de juiste uitstraling bij sponsor- en sportevenementen. “Daar hebben we nu ‘ Vifra – Professional team wear’ aan toegevoegd. Een mooie aanvulling op ons assortiment. Het is voor de uitstraling van een team belangrijk dat de naam van de sponsor op een stijlvolle en herkenbare wijze zichtbaar is. Niet schreeuwerig maar wel nadrukkelijk Ik laat u graag de mogelijkheden zien!

Martin van der Bok

Commercie

Martin van der Bok is sportfanaat en enthousiaste wielrenner. Hij loopt marathons en maakt deel uit van het MKB boekhoudservice wielerteam. In het dagelijks leven is hij accountant. De combinatie accountancy en sport is geweldig. Sport is zijn passie. Vanuit die interesse is hij mede-initiatiefnemer van ‘Vifra – Professional team wear’. “Een uit de hand gelopen hobby, die maakt dat ik veel mensen uit de ondernemerswereld tref die dezelfde sportieve instelling hebben. Conditie, doorzettingsvermogen en een topprestatie leveren, dat is ondernemen!”